When youre so sick of it aaaall

Ja precis. Jag är sjuk. BIG NEWS. Men jag är van :D
Grejen är bara den att jag blir konstig när jag är sjuk... det räcker tydligen inte med feber och huvudvärk, nej jag genomgår en mindre personlighetsvridning. Jag blir tyst, småsur, smått panikslagen över allt jag inte kan göra för att jag är sjuk och ja en pain in the ass för omgivningen helt enkelt. Dessutom får jag shoppingmani. Varje gång jag är sjuk måste jag nätshoppa, den lindrar nämligen (A)

Idag har jag klickat hem lite från Nelly.se! Det blev ett par röda lackpumps (till en svart klänning, jorå det blir nog fint!), en brun stor väska till hösten (för att få igång pluggmotivationen), en blåmönstrad scarf och... hallå det var en sak till! Ja just det, en mascara. Ett märke som jag aldrig har hört talas om men jag tänkte vara lite vild och testa :D
Tydligen väl använt av celebs som rachel bilson, claire danes osv. :D


Jaa gott folk... vad händer mer? På torsdag ska jag till skolan! Studievägledaren och jag ska ta ett snack, tänkte att jag skulle få lite hjälp med hur jag ska göra i höst. Hoppas hon är på bra humör oc att jag lyckas få sympati, för det lär behövas (A). Imorgon ska jag lämna in det sista till min svenskalärare också, hon sa att det var ok att göra så iom att jag inte har bråttom med betygen. Är faktiskt lite pepp inför att börja plugga! får se om jag hinner komma med nu den 11e eller om jag får hoppa in vid nästa intagning. Är nog bara några veckor emellan. Är tom pepp på hösten!
Stickade tröjor, halsdukar, mysiga kappor och mys i soffan samtidigt som det regnar utanför.
wiiie :D


Mjaa, all for now.

RSS 2.0